Afscheidwedstrijd Melvin Manhoef: 'Wanderlei of Fedor' Nieuws
Nieuws

Afscheidwedstrijd Melvin Manhoef: 'Wanderlei of Fedor'

Afscheidwedstrijd Melvin Manhoef: 'Wanderlei of Fedor'
Afscheidwedstrijd Melvin Manhoef: 'Wanderlei of Fedor'

Vechtsport legende Melvin Manhoef vocht afgelopen zaterdag in The SSE tijdens Bellator Londen.

Hij is dan wel 43 jaar maar afgelopen zaterdag liet Manhoef nog even duidelijk zien dat hij tot de top vechters behoort. Geschoold in kickboksen en MMA is hij een van de meest gevreesde mannen in de ring of MMA-kooi.

Tegenstander Kent Kauppinen werd via een unaniem besluit verslagen en Manhoef heeft nog twee gevechten op zijn Bellator contract. Om zijn glansriijke MMA-carierre af te sluiten heeft hij twee namen op het oog, Wanderlei Silva en Fedor Emelianenko.

Amsterdam als afscheid

In een interview na afloop van zijn wedstrijd in Londen sprak Manhoef dan ook over zijn eventuele pensioen. "Als ze me Wanderlei of Fedor kunnen geven, vind ik het niet erg. Ik wil gewoon een vechter verslaan die echt een legende is. "

ZIE OOK >> Melvin Manhoef schittert tijdens Bellator Londen

Manhoef heeft interesse getoond in Amsterdam voor zijn laatste gevecht. Bellator heeft nog geen officiële plannen aangekondigd om nog naar Nederland te gaan. Of dit nog gaat lukken voor zijn pensioen is afwachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws