'Ga ballen likken': UFC'er Petr Yan zet rivaal op zijn plek Nieuws
Nieuws

'Ga ballen likken': UFC'er Petr Yan zet rivaal op zijn plek

'Ga ballen likken': UFC'er Petr Yan zet rivaal op zijn plek

Peter Yan, voormalig UFC-kampioen bantamgewicht reageerde op geheel eigen wijze op de uitdaging van Mohammad Kheybati een MMA-vechter uit Dagestan. Deze daagt Yan uit tot een gevecht maar de Rus zegt hem de 'ballen van een hond' te gaan likken.

Dat het er vaak niet zachtzinnig aan toe gaat in de vechtsport wereld is bekend. Sports.ru meld dat Yan flink uithaalt naar Kheybati nadat deze hem uitdaagde voor een gevecht. ,,Ik vecht op 61 kg. Luister naar me, als de hond zijn ballen likt, kijkt de leeuw toe. Als je een man was, zou je dat zeggen als je in de UFC zit, niet nu. Ga de ballen likken", aldus Yan die vindt dat de Dagestani eerst maar eens in de UFC terecht moet komen.

Verloren gevecht

Yan verloor op controversiële wijze zijn titel aan Aljamain Sterling tijdens UFC 259 op 7 maart dit jaar. De Rus deelde een knietje uit terwijl Sterling op zijn knieën zat. Hierdoor werd Yan gediskwalificeerd, sindsdien is er veel discussie over de afloop van het gevecht en wordt Yan door een aantal vechters uitgedaagd, waaronder dus Kheybati.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws