Rus Magomedov scoort 19 seconden knock-out tijdens UFC Paris (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Rus Magomedov scoort 19 seconden knock-out tijdens UFC Paris (video)

Rus Magomedov scoort 19 seconden knock-out tijdens UFC Paris (video)

Abus Magomedov arriveerde gisteren op grote wijze in de UFC. In 19 seconden sloeg de Rus zijn tegenstander Dustin Stoltzfus knock-out tijdens UFC in Parijs.

Na meerdere annuleringen van zijn debuut debuteerde Magomedov eindelijk met een 19 seconden durende knock-out overwinning op Dustin Stoltzfus tijdens UFC Fight Night 209 in Parijs. De afwerkingsreeks begon met een brute voorwaartse trap die het hoofd van Stoltzfus naar achteren brak.

Van daaruit vervolgde Magomedov en landde een rechtse uppercut gevolgd door een linkse hoek. Stoltzfus zakte in elkaar op het canvas en werd opgewacht door drie helse rechterstoten, die hem bloedden en hem bewusteloos maakten.

Met de overwinning schuift Magomedov op naar 12-1-1 in zijn meest recente 14 optredens. Zijn enige verlies in dat traject was in het PFL-middengewichtkampioenschap van 2018 tegen Louis Taylor. In 2021 tekende Magomedov bij de UFC. Driemaal werden gevechten geannuleerd vanwege aanhoudende visumproblemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws