Conor McGregor kondigt pensioen aan via Twitter Nieuws
Nieuws

Conor McGregor kondigt pensioen aan via Twitter

Conor McGregor kondigt pensioen aan via Twitter
Conor McGregor kondigt pensioen aan via Twitter

UFC superstar Conor McGregor heeft nogmaals zijn pensioen aangekondigd. Deze keer weer door middel van een tweet op social media.

Hey guys quick announcement, I’ve decided to retire from the sport formally known as “Mixed Martial Art” today.
I wish all my old colleagues well going forward in competition.
I now join my former partners on this venture, already in retirement.
Proper Pina Coladas on me fellas!

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) March 26, 2019

UFC president Dana White zei in The Review-Journal in een tekstbericht dat het hem niet echt verbaasde. “Hij heeft het geld om met pensioen te gaan, ”schreef White. “Het is allemaal duidelijk en als ik hem was, dan ging ik ook met pensioen. Hij stopt met vechten maar niet met werken. De Whiskey houdt hem voorlopig nog wel even bezig en ik ben er zeker van dat hij ook nog met andere zaken bezig is.”

Schorsing

McGregor, voormalige twee divisiekampioen, vocht voor het laatst in een niet-geslaagde poging om zijn titel terug te winnen van Khabib Nurmagomedov. Hij werd zes maanden geschorst vanwege zijn rol in een ruzie na het gevecht in de T-Mobile Arena.

Hij twitterde eerder al een pensioneringsaankondiging aan in april 2016. Hij vocht daarna opnieuw in augustus van dat jaar en won met een meerderheidsbesluit overwinning van Nate Diaz in de eerste van hun twee gevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws