🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou

🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou

Gevecht Jones vs Ngannou 50 miljoen waard

Jon Jones vs Francis Ngannou is 50 miljoen dollar waard volgens trainer Mike Winkeljohn. In een gesprek met Submission Radio gelooft Winkeljohn dat, gezien de omvang van een match tussen de nieuw gekroonde zwaargewicht kampioen Ngannou en voormalig licht zwaargewicht koning Jones. Beide vechters dit waard zouden zijn.

Jones en UFC-president Dana White zijn momenteel verwikkeld in een openbare woordenoorlog tijdens de onderhandelingen voor het hypothetische gevecht, waarbij White zich afvraagt ​​of Jones ‘opmerkingen op sociale media een teken zijn dat hij misschien niet echt tegen Ngannou wil vechten, en Jones woedend reageert met een eis, dat de UFC hem ontslaat.

Niemand weet precies welk bedrag Jones wil zien op een contract om tegen Francis Ngannou te vechten, maar zijn coach Winkeljohn denkt dat het enorm kan zijn. Winkeljohn ziet een Ngannou-Jones-gevecht als potentieel lucratief voor alle betrokken partijen, vooral als de UFC bereid is het grote geld voor Jones te betalen.

Achter de kampioen

,,Ik snap niet waarom het geen gevecht van $ 50 miljoen zou zijn. Ik denk dat de UFC een superster als Jon Jones nodig heeft. Ik denk dat Conor [McGregor] de man een tijdje was, hijnisn van de troon gevallen. Maar die grote namen zijn wat de UFC uiteindelijk geld oplevert”, aldus Winkeljohn.

Winkeljohn heeft nog niet met Jones gesproken over zijn activiteiten op sociale media, maar hij vertrouwt erop dat Jones een plan heeft, ook al is het niet duidelijk voor het grote publiek. Hij voegde eraan toe dat de coaches en het team van Jones ‘honderd procent’ achter hem staan.

Bekijk ook

🎥 Locatie Fury vs. Joshua bekend, datum in de zomer

Tyson Fury en Anthony Joshua zijn er eindelijk uit

In de ring: Gervonta Davis treft Mario Barrios in juni

Barrios, de regerende WBA World Super Lightweight-titelhouder, zal zijn titel verdedigen tegen mede-ongeslagen bokser Gervonta Davis.

Jake Paul: ‘Ik heb hersenletsel in een vroeg stadium’

Jake Paul beweert dat hij "vroege symptomen heeft van CTE

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page