🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou

🎥 50 miljoen voor gevecht Jones vs Ngannou

Gevecht Jones vs Ngannou 50 miljoen waard

Jon Jones vs Francis Ngannou is 50 miljoen dollar waard volgens trainer Mike Winkeljohn. In een gesprek met Submission Radio gelooft Winkeljohn dat, gezien de omvang van een match tussen de nieuw gekroonde zwaargewicht kampioen Ngannou en voormalig licht zwaargewicht koning Jones. Beide vechters dit waard zouden zijn.

Jones en UFC-president Dana White zijn momenteel verwikkeld in een openbare woordenoorlog tijdens de onderhandelingen voor het hypothetische gevecht, waarbij White zich afvraagt ​​of Jones ‘opmerkingen op sociale media een teken zijn dat hij misschien niet echt tegen Ngannou wil vechten, en Jones woedend reageert met een eis, dat de UFC hem ontslaat.

Niemand weet precies welk bedrag Jones wil zien op een contract om tegen Francis Ngannou te vechten, maar zijn coach Winkeljohn denkt dat het enorm kan zijn. Winkeljohn ziet een Ngannou-Jones-gevecht als potentieel lucratief voor alle betrokken partijen, vooral als de UFC bereid is het grote geld voor Jones te betalen.

Achter de kampioen

,,Ik snap niet waarom het geen gevecht van $ 50 miljoen zou zijn. Ik denk dat de UFC een superster als Jon Jones nodig heeft. Ik denk dat Conor [McGregor] de man een tijdje was, hijnisn van de troon gevallen. Maar die grote namen zijn wat de UFC uiteindelijk geld oplevert”, aldus Winkeljohn.

Winkeljohn heeft nog niet met Jones gesproken over zijn activiteiten op sociale media, maar hij vertrouwt erop dat Jones een plan heeft, ook al is het niet duidelijk voor het grote publiek. Hij voegde eraan toe dat de coaches en het team van Jones ‘honderd procent’ achter hem staan.

Bekijk ook

‘JA!’ Rico vs Jamal 4 moet gebeuren: Fans positief

Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik vochten afgelopen zaterdag een monstergevecht uit in het Gelredome, Arnhem.

Kijk zaterdag GRATIS naar UFC 267! ‘Dit event mag je niet missen’

Het evenement UFC 267 zal een hoofdkaart met zes gevechten bevatten.

KO video! Hessling MEPT Kallenbach bruut in slaap

Kevin Hessling sloeg gisteravond John Kallenbach bruut knock-out

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page