'Cocaïne is niet goedkoop': UFC-baas neemt Jon Jones op de korrel Nieuws
Nieuws

'Cocaïne is niet goedkoop': UFC-baas neemt Jon Jones op de korrel

'Cocaïne is niet goedkoop': UFC-baas neemt Jon Jones op de korrel

Dana White heeft flink uitgehaald richting Jon Jones afgelopen week en de UFC-baas nam Jones dan ook flink op de korrel. Jones en White liggen flink overhoop over een eventuele gage voor een gevecht tegen zwaargewicht kampioen Francis Ngannou.

Voor niet minder dan 10 miljoen dollar wil Jones het gevecht pas aangaan met Ngannou. Na een heen en weer woorden oorlog lijkt de irritatie flink gestegen bij White. Hij zegt dan ook op de vraag of het gevecht het gevraagd geld waard is; Cocaïne is niet goedkoop, het is duur, en hij moet geld verdienen". Echter blijkt dit een gemonteerd filmpje te zijn, en gaat de uitspraak van White over boksveteraan Oscar de La Hoya.

Te belangrijk

Ook al zijn White en Jones het niet eens over de prijs, toch verwachten insiders dat het op zijn pootjes terecht zal komen. Het steekspel van woorden is niet de eerste binnen de UFC. En Jones is een waardevolle asset voor de organisatie om tegen de haren in te strijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws