3e Gevecht McGregor vs Poirier heeft een datum – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 3e Gevecht McGregor vs Poirier heeft een datum

3e Gevecht McGregor vs Poirier heeft een datum

Conor McGregor vs Dustin Poirier heeft eindelijk een definitieve datum. Gisteren werd bekend dat de twee UFC-sterren op 10 juli met elkaar de MMA-kooi ingaan.

Dit wordt de derde keer dat McGregor en Poirier met elkaar de strijd aan zullen gaan. Geruchten gingen al langer dat het voor of in de zomer zou plaatsvinden. Het nieuws dinsdag gemeld door de Georgische journalist Giorgi Kokiashvili, hoofd-MMA-verslaggever voor Adjarasport TV, de officiële UFC-partner in Georgië.

,,Ik wil je niet alarmeren, maar volgens Adjarasport TV en mijn bronnen is Poirier vs. McGregor 3 gepland voor 10 juli,” postte Kokiashvili op zijn Twitter-account. Ook ESPN reporter Ariel Helwani had al eerder aangestuurd op juli voor de clash.

De hatelijke 1-1

McGregor en Poirier stonden afgelopen januari tegenover elkaar, waar McGregor tegen een verlies aanliep. Poirier strafte het kuitbeen van de Ier dusdanig dat deze hem niet mer goed kon gebruiken. Het staat nu 1-1 omdat McGregor de eerste ontmoeting won.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page