'13 seconden': McGregor tart laffe blessure twijfelaars (foto's)
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ’13 seconden’: McGregor tart laffe blessure twijfelaars (foto’s)

’13 seconden’: McGregor tart laffe blessure twijfelaars (foto’s)

Conor McGregor bekritiseert blessure twijfelaars. De Ier is klaar met de kritiek over zijn gebroken enkel afgelopen weekend in zijn strijd met Dustin Poirier. “In mijn wereld houden jullie het geen 13 seconden vol.”

De Ierse UFC-ster Conor McGregor heeft op sociale media gereageerd op al zijn critici nadat hij zijn been brak tijdens UFC 264. Na het gevecht zei Poirier dat het been brak door een gecontroleerde trap. Toch onthulde John Kavanagh onlangs dat McGregor een blessure had in het kamp, ​​wat de Ier bevestigde.

Vraag het maar na

,,Ik raakte geblesseerd toen ik de strijd aanging. Mensen vroegen me wanneer het been gebroken was op welk punt brak het been? Vraag het aan Dana White”, zegt McGregor in een Instagram-video. ,,Vraag het aan de UFC. Vraag het aan Dr. Davidson, de hoofddokter van de UFC, ze wisten het. “

McGregor toog naar sociale media om enkele foto’s te plaatsen waarop te zien is dat zijn scheenbeen geblesseerd was en in-getapped. Hij onthulde ook een vierdelige Netflix-documentaireserie die de blessure liet zien en deze zal binnenkort worden uitgebracht.

Bekijk ook

Afvinken! Poirier stopt na gevecht met UFC-kampioen Oliveira

Dustin Poirier zal naar verwachting de eerste vechter zijn die de nieuwe gekroonde UFC lichtgewicht kampioen Charles Oliveira uitdaagt.

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt.

McGregor haakt af! ‘Rolstoelbokswedstrijd komt later wel’

McGregor's, voormalig UFC-kampioen, moet de handschoenen aantrekken in een rolstoelbokswedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page