Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-legende Eddie Alvarez tekent bij ONE Championship

MMA-legende Eddie Alvarez tekent bij ONE Championship

BREAKING: MMA-legende Eddie Alvarez tekent bij ONE Championship

De legendarische voormalige UFC en Bellator-kampioen Eddie Alvarez heeft naar verluidt getekend met ONE Championship’s en is de nieuwste toevoeging aan de vechters stal van de snel groeiende organisatie.

ONE FC wordt stilletjes erkend als ’s werelds grootste mixed martial arts organisaties in termen van bereik: met het uitzenden van hun events in meer dan 1 miljard hushoudens in 138 landen.

Als Azië’s grootste sportmedia bedrijf, heeft het de Aziatische markt vanaf het begin zeven jaar geleden kunnen domineren. Met deze nieuwste ondertekening hebben ze misschien hun grootste ster tot nu toe binnen gehaald.

MMA-legende Eddie Alvarez tekent bij ONE Championship

ONE’s president Chatri Sityodtong plaagde de aankondiging voorafgaand aan het officieel maken.

MMA-legende Eddie Alvarez tekent bij ONE Championship

ESPN’s Ariel Helwani meldde dat de deal heel dichtbij was om officieel aangekondigd te worden.

Begrip

Een paar maanden geleden, maakte UFC-president Dana White duidelijk dat hij zou begrijpen als Alvarez ervoor koos ergens anders een deal te ondertekenen. Iets dat zou kunnen en moeten worden geïnterpreteerd als dat hij toegeeft dat ze niet bereid zijn om hem wat te betalen hij wil.

“Ik hou van Eddie Alvarez. Ik vind hem persoonlijk leuk en ik hou van hem op professionele wijze. Hij is nu op een leeftijd waar hij beslissingen moet nemen voor zijn gezin en voor wat waarschijnlijk het laatste contract is dat hij de rest van zijn carrière ondertekent.” Vertelde White

Nederlanders

“Als je denkt dat je niet kunt zijn wie je wilt binnen de UFC en je voelt dat er een betere beslissing is die je op dit punt in je carrière kunt maken voor het laatste contract dat je ooit zult ondertekenen, begrijp ik dat absoluut.” Aldus White

Er vechten inmiddels topvechters uit verschillende landen bij ONE Championship, ook een snel groeiend aantal Nederlanders zoals Andy Souwer die recentelijk zijn ONE debuut maakte. Geruchten gaan dat ONE volgend jaar zijn eerste stappen op Europese bodem zet.

 

Bekijk ook

UFC opstootje: Kamaru Usman tergt Tyron Woodley, teken dat ‘verdomde contract’

Youtube Vecht Kamaru Usman binnenkort tegen UFC weltergewicht kampioen Tyron Woodley? Als de overeenkomst die ...

MMA-reuzin Gabi Garcia over tegenstander: ‘die grote bek straf ik af’

De reusachtige Braziliaanse jiu-jitsu ster Garcia keert na een lange afwezigheid terug naar het MMA. ...

K10 Karate clash Londen: Rene Smaal op jacht naar de 10.000 euro

Youtube Karateka Rene Smaal gaat voor de hoofdprijs op het prestigieuze K10 Karate clash toernooi  in ...