MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht
Home / Nieuws / MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht

MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht

MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht
Reinier de ridder (L) en Kiamrian Abbasov (R)

Reinier de Ridder zal zijn eerste verdediging doen van zijn middengewicht titel bij ONE Championship. De Nederlander treft de gevaarlijke Kiamrian Abbasov op 25 februari in het Singapore Indoor Stadium.

De Nederlander wordt gezien als de beste Brazilian Jiu-Jitsu vechter binnen ONE en bezit twee wereldtitels bij de Aziatische organisatie. Zo heeft de Ridder de lichtzwaargewicht titel en die in het middengewicht in handen (lees verder onder video).

Sinds 2019 staat De Ridder op de loonlijst bij ONE en is ongeslagen. De vechtstijl van de Nederlander krijgt commentaar en hij wordt door fans vaak gezien als een saaie vechter door zijn grond werk. Maar dat is juist waar De Ridder zijn kracht ligt.

Geen makkie

Abbasov veroverde in oktober 2019 de ONE weltergewicht titel op de Zweed Zebaztian Kadestam. Tot nu toe verdedigde Abbasov deze titel een keer. Nu gaat hij proberen de middengewicht titel van De Ridder af te pakken (lees verder onder video).

Er wacht een stevige uitdaging voor De Ridder aangezien Abbasov als een gelijkwaardige tegenstander gezien kan worden. Een voorspelling doen voor dit gevecht is dan ook moeilijk volgens insiders. Het gevecht zal gratis te zien zijn via het Youtube kanaal van ONE Championship.

Bekijk ook

Conor McGregor gaat boksen tegen Jake Paul

Conor McGregor vs Jake Paul: ‘Boksen voor UFC-comeback’

Conor McGregor zou Jake Paul wel eens kunnen kiezen als zijn volgende tegenstander.

‘Ik zie dode mensen!’ McGregor zegt te weten wie zijn tegenstander is bij comeback

De voormalige UFC-kampioen vedergewicht en lichtgewicht beweerde aanvankelijk dat hij nog steeds kiest tegen wie hij gaat vechten.

Door Rusland uitgeleverde MMA-vechter krijgt 8 jaar cel

Een MMA-vechter die vanuit de Russische Federatie naar zijn geboorteland Tadzjikistan werd teruggestuurd, is gevangen gezet

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page