MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht Nieuws
Nieuws

MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht

MMA-kampioen De Ridder wacht zware taak in titelgevecht

Reinier de Ridder zal zijn eerste verdediging doen van zijn middengewicht titel bij ONE Championship. De Nederlander treft de gevaarlijke Kiamrian Abbasov op 25 februari in het Singapore Indoor Stadium.

De Nederlander wordt gezien als de beste Brazilian Jiu-Jitsu vechter binnen ONE en bezit twee wereldtitels bij de Aziatische organisatie. Zo heeft de Ridder de lichtzwaargewicht titel en die in het middengewicht in handen (lees verder onder video).

Sinds 2019 staat De Ridder op de loonlijst bij ONE en is ongeslagen. De vechtstijl van de Nederlander krijgt commentaar en hij wordt door fans vaak gezien als een saaie vechter door zijn grond werk. Maar dat is juist waar De Ridder zijn kracht ligt.

Geen makkie

Abbasov veroverde in oktober 2019 de ONE weltergewicht titel op de Zweed Zebaztian Kadestam. Tot nu toe verdedigde Abbasov deze titel een keer. Nu gaat hij proberen de middengewicht titel van De Ridder af te pakken (lees verder onder video).

Er wacht een stevige uitdaging voor De Ridder aangezien Abbasov als een gelijkwaardige tegenstander gezien kan worden. Een voorspelling doen voor dit gevecht is dan ook moeilijk volgens insiders. Het gevecht zal gratis te zien zijn via het Youtube kanaal van ONE Championship.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws