Misbruik meisjes! Kickboksleraar opgepakt door Politie
Home / Nieuws / Misbruik meisjes! Kickboksleraar opgepakt door Politie

Misbruik meisjes! Kickboksleraar opgepakt door Politie

Kickboksleraar Gordon Golding (Foto: US Marshalls)

Gordon Golding, kickboksleraar lokte minderjarige meisjes naar zijn huis en misbruikte hen daar. Hij werd afgelopen nacht gearresteerd door leden van de U.S. Marshals Task Force in Arizona, Amerika. Hij zat thuis met een enkelband maar vluchtte.

Maricopa County Superior Court vaardigde een arrestatiebevel uit voor de 56-jarige zedendelinquent nadat hij niet was verschenen op zijn zittingsdatum op 14 september. Hij verwijderde zijn enkelband en probeerde te vluchten, nadat hij was opgepakt voor het vermeende misbruik.

De kickboksleraar wordt verdacht van meerdere overtredingen en seksueel misbruik van een minderjarige, voyeurisme en het produceren van seks video’s. Ook was Golding op de vlucht na het niet verschijnen voor de rechtbank, zo meldt de pers vanmorgen.

Gevlucht en opgepakt

Golding ontmoette de jonge tienermeisjes als kickboksinstructeur, volgens rechtbankverslagen zou hij op de scholen van zijn slachtoffer de meisjes vaporizers en marihuana hebben gegeven. Vervolgens nodigde hij de minderjarige meisjes uit in zijn huis, waar de politie zei dat ze minstens 10 video’s met seksuele handelingen hadden gevonden.

,,De arrestatie van deze gevaarlijke zedendelinquent werd mogelijk gemaakt door uitstekend onderzoekswerk door de politie van Phoenix in Arizona en Nevada”, zei politiewoordvoerder David Gonzales. De kickboksleraar staat 20 jaar celstraf te wachten.

Bekijk ook

Idioot gooit handgranaat na klappen van bokser (video)

Wat een idioot gedrag

Rico Verhoeven: ‘Jake Paul heeft ballen en is verfrissend’ (video)

Rico Verhoeven, Glory kickbokskampioen is fan van Jake Paul.

‘Natte scheet!’ McGregor gaat los op UFC-veteraan

Conor McGregor gaat weer eens los

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page