MILDE STRAF: 'KO' slaan man door topvechter Schilling blijkt uitgelokt Nieuws
Nieuws

MILDE STRAF: 'KO' slaan man door topvechter Schilling blijkt uitgelokt

MILDE STRAF: 'KO' slaan man door topvechter Schilling blijkt uitgelokt

Joe Schilling, voormalig Glory Kickbokser en Bellator vechter lijkt met een milde straf weg te komen na het neerslaan van een vervelende man in een bar. Het slachtoffer blijkt volgens getuigenverklaringen vervelend bezig te zijn geweest.

De man genaamd Justin Balboa (geen familie van film karakter Rocky Balboa), werd bruut onderuit gemept door Schilling. De vechter kreeg de halve vechtsportwereld over zich heen omdat een geoefend iemand zou moeten weten wat een dergelijke actie uit zou kunnen richten.

Echter blijk dat Balboa vervelen was en een zwarte ober tot op het bot beledigde maar ook andere bar bezoekers lastig viel. De 37-jarige Schilling werd op video vastgelegd terwijl hij Balboa op zondagavond in een bar in Fort Lauderdale, Florida 'KO' mepte.

Hij had dood kunnen zijn

De manager van de verklaarde dat Balboa "extreem dronken was en mogelijk een ongepaste opmerking had gemaakt over de vriendin/vrouw van de man die hem had geslagen, waardoor de ruzie escaleerde." De manager merkte ook op dat Balboa "een vaste klant is die routinematig problemen veroorzaakt in het etablissement vanwege zijn dronkenschapsniveau."

De politie meld dat Schilling een milde straf zou kunnen krijgen omdat de man het gevecht uitlokte door aanstalten te maken de vechter aan te wille vallen. ,,Ik denk dat een professionele vechter overdreven reageerde op een situatie, dat hij niet hoefde te doen wat hij deed," zegt een politie woordvoerder. ,,Om iemand zo hard te slaan als hij deze man sloeg, hij heeft geluk dat hij niet dood is dan hadden we te maken met met een ander soort zaak.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws