Bekende kickbokser slaat man in bar knock-out, 'schande voor de sport' Nieuws
Nieuws

Bekende kickbokser slaat man in bar knock-out, 'schande voor de sport'

Bekende kickbokser slaat man in bar knock-out, 'schande voor de sport'

Joe Schilling, ex-Glory toernooi kampioen en Bellator vechter sloeg een man in een bar bruut knock-out. De Amerikaan, geboren als Joseph Francis Schilling, stond bekend om zijn gebruik van ellebogen om tegenstanders te snijden en kreeg de bijnaam 'Stitch 'em Up'.

Naast kickbokser die bij Glory in de ring stond is Schilling is een voormalig Bellator middengewicht vechter die onlangs betrokken was bij een confrontatie met een man in een bar. De 37-jarige plaatste een video op zijn Instagram waarop hij een dronken man in een bar knock-out slaat.

Schande

Toen Joe Schilling langs de man liep, werd hij teruggeroepen, gevolgd door een korte onhoorbare woorden wisseling tussen de twee. Schilling sloeg de man in slaap met een rechter voordat hij een linkse hoek volgde en wegliep.

Joe Schilling kreeg veel kritiek op sociale media over het incident en zijn negatieve MMA-record trok zeker geen sympathisanten en velen vinden het een schande voor de sport. Schilling heeft momenteel een professioneel record van 4-6 en werd in 2020 ontslagen door Bellator na een knock-out verlies tegen Tony Johnson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws