Mike Tyson: 'YouTuber wordt tot een bloederige pulp geslagen'(video) Nieuws
Nieuws

Mike Tyson: 'YouTuber wordt tot een bloederige pulp geslagen'(video)

Mike Tyson: 'YouTuber wordt tot een bloederige pulp geslagen'(video)

Mike Tyson, Oleksandr Usyk en Victor Ortiz hebben allemaal verschillende ideeën over hoe een bokswedstrijd tussen Logan Paul vs. Floyd Mayweather eruit zal kunnen zien. Maar in het geval van Tyson kreeg hij de kans om zijn voorspelling persoonlijk uit te spreken tegen Paul, als gast tijdens de Impaulsive-podcast.

In de Podcast ventileerde Tyson zijn gedachten over het gevecht: ,,Floyd zal hem compleet in elkaar slaan", zei Tyson tegen co-host Mike Majlak, met Paul naast hem. ,,Maar het wordt goed. Het wordt goed, maar hij (Floyd) zal terugvechten. "

Overmoedig

Al eerder voorspelde de bokslegende Tyson dat Floyd Mayweather niets heel zou laten van de boksende YouTuber Logan Paul. Deze zou tot een bloedig hoopje ellende geslagen worden door "Money" Mayweather.

De broer van Logan en mee YouTuber Jake stond in het voorprogramma tijdens de recente comeback van Tyson tegen Roy Jones Jr. Jake sloeg daar voormalig NBA-speler Nate Robinson KO. Dit steeg de YouTuber naar het hoofd die gelijk de halve vechtwereld uitdaagde om met hem de ring in te gaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws