Bokslegende Mike Tyson heeft spijt: 'Had ik dit maar nooit gedaan' Nieuws
Nieuws

Bokslegende Mike Tyson heeft spijt: 'Had ik dit maar nooit gedaan'

Bokslegende Mike Tyson heeft spijt: 'Had ik dit maar nooit gedaan'

Mike Tyson lijkt de schuld op zich te nemen voor de toename van YouTube-boksgevechten. Tyson heeft er zelfs spijt van en vindt dat het uit de hand gelopen is.

De bokslegende doet zijn uitspraken naar aanleiding van zijn rentree gevecht met Roy Jones Jr. YouTube-ster Jake Paul stond ook op het programma en ging daarna als een olifant door een porseleinkast door boksland. Paul versloeg de ene na de andere bekende vechter en het einde lijkt nog niet bereikt.

Tyson was in het verleden een pleitbezorger voor YouTube-boksen en sprak over zijn voorliefde voor de gebroeders Jake en Logan Paul die daar het centrum voor vormen. Tyson heeft nu toegegeven dat zijn oorspronkelijke plan was om voor het plezier te boksen. Maar keert zich tegen het idee om opnieuw de ring in te gaan.

Had ik het maar nooit gedaan

,,Ik ben niet eens geïnteresseerd in dit soort dingen. Het is leuk", zei Tyson de FULL SEND-podcast toen hem werd gevraagd naar een komend gevecht tegen Jake Paul. ,,We vochten allebei op hetzelfde event. Maar het is gewoon slecht uitgepakt, het zal niet goed aflopen. Ik heb er zelfs spijt van. "

Tyson zou mondeling een deal hebben gesloten om Jake te ontmoeten in een gevecht. Het legendarische zwaargewicht ontkende echter snel de geruchten. Over zijn optreden tegen Jones zegt Tyson; ,,Ik wilde het de eerste keer gewoon voor de lol doen, andere mensen hebben het naar het financiële niveau gebracht en ik vond het niet meer leuk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws