'Bullshit!' Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas
Home / Nieuws / ‘Bullshit!’ Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

‘Bullshit!’ Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

'Bullshit!' Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

Mike Tyson ontkent het gerucht dat hij heeft ingestemd met een bokswedstrijd tegen YouTube-ster Jake Paul in Las Vegas. Gisteren bracht The Sun het nieuws dat Tyson en Paul mondeling zouden hebben ingestemd met een deal voor $ 50 miljoen.

Gisteren meldde The Sun dat Tyson en Paul mondeling hebben ingestemd met een deal voor $ 50 miljoen. Een bron die gekenmerkt werd als een zakenpartner van Tyson zou dit bevestigd hebben. Het gevecht tussen Tyson en Paul zou een pay-per-view (betaald online kijken. red.) event zijn in Las Vegas.

Nadat het rapport openbaar werd, ging Tyson naar zijn sociale media om het gerucht van het gevecht te ontkennen. Hij zei ook dat hij net met Paul in St Barths op vakantie was en er niks afgesproken is. Tyson zegt dat het complete bullshit is en niet op waarheid berust.

Weet van niks

,,Dit is nieuw voor mij. Ik heb Jake in St Barths gezien en hij heeft het er nooit over gehad”, schreef Tyson op zijn sociale media. Bokslegende Tyson keerde in november 2020 terug naar de boksring toen hij tegen Roy Jones Jr. vocht in een oefenwedstrijd. Paul stond op hetzelfde evenement waar hij Nate Robinson knock-out sloeg.

Tyson is een van de beste zwaargewichten aller tijden en heeft opmerkelijke overwinningen op onder meer Tony Tucker, Michael Spinks, James Smith en Larry Holmes. Een gevecht tegen Paul zou ook enorm zijn, maar de voormalige zwaargewicht kampioen ontkent dat er iets in de maak is.

Bekijk ook

ZIEN! Kickbokser met 1 arm slaat rivaal ‘KO’ (video)

Carlos Machado mist een arm, doet aan kickboksen en boekte een indrukwekkende knock-out afgelopen weekend

Bokskampioen (38) dood tijdens wedstrijd in Duitsland

De 38-jarige Turks-Duitse bokser Musa Yamak is zaterdag op tragische wijze overleden

Dove MMA-vechter daagt Conor McGregor uit: Wil vechten bij UFC

De 27-jarige MMA-vechter is doof vanaf zijn geboorte

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page