'Bullshit!' Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas Nieuws
Nieuws

'Bullshit!' Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

'Bullshit!' Mike Tyson ontkent Jake Paul gevecht in Las Vegas

Mike Tyson ontkent het gerucht dat hij heeft ingestemd met een bokswedstrijd tegen YouTube-ster Jake Paul in Las Vegas. Gisteren bracht The Sun het nieuws dat Tyson en Paul mondeling zouden hebben ingestemd met een deal voor $ 50 miljoen.

Gisteren meldde The Sun dat Tyson en Paul mondeling hebben ingestemd met een deal voor $ 50 miljoen. Een bron die gekenmerkt werd als een zakenpartner van Tyson zou dit bevestigd hebben. Het gevecht tussen Tyson en Paul zou een pay-per-view (betaald online kijken. red.) event zijn in Las Vegas.

Nadat het rapport openbaar werd, ging Tyson naar zijn sociale media om het gerucht van het gevecht te ontkennen. Hij zei ook dat hij net met Paul in St Barths op vakantie was en er niks afgesproken is. Tyson zegt dat het complete bullshit is en niet op waarheid berust.

Weet van niks

,,Dit is nieuw voor mij. Ik heb Jake in St Barths gezien en hij heeft het er nooit over gehad", schreef Tyson op zijn sociale media. Bokslegende Tyson keerde in november 2020 terug naar de boksring toen hij tegen Roy Jones Jr. vocht in een oefenwedstrijd. Paul stond op hetzelfde evenement waar hij Nate Robinson knock-out sloeg.

Tyson is een van de beste zwaargewichten aller tijden en heeft opmerkelijke overwinningen op onder meer Tony Tucker, Michael Spinks, James Smith en Larry Holmes. Een gevecht tegen Paul zou ook enorm zijn, maar de voormalige zwaargewicht kampioen ontkent dat er iets in de maak is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws