'Mijn droom is afgepakt': UFC-legende St-Pierre doet boekje open Nieuws
Nieuws

'Mijn droom is afgepakt': UFC-legende St-Pierre doet boekje open

'Mijn droom is afgepakt': UFC-legende St-Pierre doet boekje open

Georges St-Pierre bevestigt dat UFC-baas Dana White, een mogelijke bokswedstrijd met Oscar De La Hoya gedwarsboomd heeft. Alhoewel de Canadees met pensioen is heeft White roet in het eten gegooid waardoor St-Pierre miljoenen misliep.

,,Het zou een droom zijn geweest die uitkwam", zegt St-Pierre over de bokswedstrijd die werd aangeboden door Triller tegen de la Hoya. Inmiddels blijkt dat UFC-president White de strijd blokkeerde. White zei zelf dat Triller hem heeft gecontracteerd, maar dat hij hun telefoontjes niet opneemt. Dit omdat hij helemaal geen interesse heeft om met hen samen te werken.

Weg droom

Voor St-Pierre is dat een hele teleurstelling ook al zou het merendeel wat de Canadees zou verdienen naar een goed doel gaan. ,,Ik begrijp dat Dana niet wilde dat ik zou vechten. Het zou echter leuk zijn geweest. Omdat mijn carrière als professionele vechter, om de beste ter wereld te worden in mixed martial arts, voorbij is. Ik word morgen 40 jaar oud; Ik word 40 jaar oud. Het is een spel voor jonge mannen", zegt St-Pierre.

“Ik had graag een bokswedstrijd gedaan volgens de regels die Triller opstelde tegen de legendarische Oscar De La Hoya. Voor mij zou het een droom zijn geweest die uitkwam, want hij is mijn tweede favoriete bokser aller tijden, na Sugar Ray Leonard", aldus de Canadees.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws