🎥 'Mijn bloed kookt' Bekende vechter wil mafkees de cel in na slaan kinderen Nieuws
Nieuws

🎥 'Mijn bloed kookt' Bekende vechter wil mafkees de cel in na slaan kinderen

🎥 'Mijn bloed kookt' Bekende vechter wil mafkees de cel in na slaan kinderen

Dillon Danis de boezemvriend van UFC-ster Conor McGregor wil een kindermishandelaar de cel in hebben en beloofd diens slachtoffers gratis MMA en Jiu Jitsu lessen aan.

Dillon Danis de martial artist en Braziliaans Jiu-Jitsu vechter. Verwierf bekendheid in de vechtsportwereld door zijn vaardigheden en maakte later de overstap naar mixed martial arts (MMA). Danis staat bekend om zijn controversiële en uitgesproken persoonlijkheid, zowel binnen als buiten de ring.

Laten we deze mafkees vinden

De Amerikaan is op zoek naar een kinder mishandelaar om deze achter slot en grendel te krijgen. Deze viel in Ierland waar Danis veel traint bij het bekende SBG waar ook McGregor zijn thuis heeft verklaarde op Twitter: "Ierland ligt mij nauw aan het hart, laten we deze mafkees vinden en hem levenslang in de gevangenis stoppen", schrijft Danis.

"En voor de slachtoffers, waaronder deze jongen in de video, hij en zij hebben een levenslang lidmaatschap van de sportschool op het SBG-hoofdkwartier van mij tegoed."

Conflicten met Logan Paul

Dillon Danis kwam in het nieuws vanwege zijn aanvaringen met YouTube-ster en bokser Logan Paul. Deze conflicten, vaak uitgespeeld op sociale media en in de pers, hebben bijgedragen aan Danis' reputatie als een lastpak in de vechtsportwereld.

Zijn interacties met Logan Paul en diens vriendin hebben voor veel media-aandacht gezorgd, waarbij Danis vaak provocerend en uitdagend te werk ging.

Danis' rol als provocateur

Danis heeft een reputatie opgebouwd als iemand die niet bang is om controversiële uitspraken te doen en anderen uit te dagen, zowel in de ring als daarbuiten. Zijn gedrag tegenover Logan Paul is hier een voorbeeld van, waarbij hij de grenzen van sportieve rivaliteit vaak overschrijdt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws