Mexicaanse kickboks kampioen tekent multi-fight deal bij GLORY Kickboxing Nieuws
Nieuws

Mexicaanse kickboks kampioen tekent multi-fight deal bij GLORY Kickboxing

Mexicaanse kickboks kampioen tekent multi-fight deal bij GLORY Kickboxing

Testen

Vidales is nu op het hoogtepunt van zijn gewichtsklasse in Mexico en stapt nu het internationale toneel op om zichzelf te testen tegen de beste vechters van de wereld. Vidales vecht voor Living Legacy Muay Thai in zijn woonplaats Monterrey. Zijn team heeft ook een band met VFS Academy (Valle Flow Striking) in Wood Dale, Illinois, waar GLORY weltergewicht Richard 'Maximum' Abraham vaak te vinden is.

Foto: GLORY Kickboxing
Foto: GLORY Kickboxing

Terwijl Vidales zijn zinnen heeft gezet op het bereiken van grootheid in zijn gekozen discipline, heeft hij ook hoge ambities buiten de ring: hij is een tandheelkundestudent en is op weg om een ​​professioneel gekwalificeerde tandarts te worden, welke carrière hij van plan is na te streven wanneer zijn carrière als kickbokser voorbij zijn.

Kans

Op dit moment bevindt Vidales zich in zijn competitieve hoogtij dagen en kijkt hij ernaar uit om zichzelf te testen in 's werelds zwaarste competitie voor kickboksers. "Dit is de grootste kans in mijn leven. Ik, mijn team bij Living Legacy en mijn coach Javier Garzac hebben dit samen bereikt en ik moet VFS Academy ook bedanken voor hun hulp ", zegt hij.

"Nu gaat het harde werk verder en we moeten harder dan ooit werken om van deze geweldige kans te profiteren en te laten zien waartoe we in staat zijn!" Een debuutdatum en een tegenstander voor Vidales zullen binnenkort worden aangekondigd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws