Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event Nieuws
Nieuws

Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event

Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event

Bekende namen als ex-UFC'er Mike Perry, Frank Mir vechters zullen op het evenement in actie komen. Metallica staat gepland om op te treden. In een persbericht wordt Triad Combat beschreven als een "revolutionaire, nieuwe vecht teamsport. Die boks- en MMA-regels op een agressieve, snelle manier combineren. (tekst loopt door onder video)

Dikke vechtkaart

Vechters strijden in een speciaal ontworpen driehoekige ring gedurende rondes van twee minuten. Met professionele boksers die knokken tegen professionele MMA-vechters. Voormalig UFC-vechter Mike Perry en voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir zullen te zien zijn.

De organisatie maakte bekend, dat aan de bokskant voormalig wereldtitel uitdager Kubrat Pulev zal deelnemen. Naast de gevechten kondigde Triller aan dat er een speciaal concert zal zijn met Metallica en overige artiesten. Pay Per View tickets gaan op vrijdag 5 november in de verkoop en variëren van $ 50 tot $ 300.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws