Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event
Home / Nieuws / Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event

Metallica en bekende vechters in actie tijdens giga knok-event

Triller kondigde gisteren haar Triad Combat-evenement aan waarin bekende MMA-vechters en boksers worden ingezet. Ook zal de bekende rockband Metallica optreden op 27 november in Globe Lite Field in Arlington (Texas).

Bekende namen als ex-UFC’er Mike Perry, Frank Mir vechters zullen op het evenement in actie komen. Metallica staat gepland om op te treden. In een persbericht wordt Triad Combat beschreven als een “revolutionaire, nieuwe vecht teamsport. Die boks- en MMA-regels op een agressieve, snelle manier combineren. (tekst loopt door onder video)

Dikke vechtkaart

Vechters strijden in een speciaal ontworpen driehoekige ring gedurende rondes van twee minuten. Met professionele boksers die knokken tegen professionele MMA-vechters. Voormalig UFC-vechter Mike Perry en voormalig UFC-zwaargewicht kampioen Frank Mir zullen te zien zijn.

De organisatie maakte bekend, dat aan de bokskant voormalig wereldtitel uitdager Kubrat Pulev zal deelnemen. Naast de gevechten kondigde Triller aan dat er een speciaal concert zal zijn met Metallica en overige artiesten. Pay Per View tickets gaan op vrijdag 5 november in de verkoop en variëren van $ 50 tot $ 300.

Bekijk ook

Is krachttraining in combinatie met vechtsport wel mogelijk?

Biedt het überhaupt voordelen?

Waarom vechtsporten zo populair zijn om op te wedden

Veel mensen wedden op sport.

‘Waar is mijn f*cking contract?’ Kooivechter daagt UFC-baas uit

De indrukwekkende vertoning markeerde de tweede opeenvolgende overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page