Geen liefde hier! UFC'ers los tijdens staredown (video) Nieuws
Nieuws

Geen liefde hier! UFC'ers los tijdens staredown (video)

Geen liefde hier! UFC'ers los tijdens staredown (video)

Kamaru Usman en Colby Covington vechten morgen tijdens UFC 268 een bittere herkansing uit. Tijdens de verhitte staredown gisteravond kregen de fans een voorproefje wat komen gaat.

Er is totaal geen liefde tussen Usman en Covington, dat bleek maar weer eens toen de twee oog in oog kwamen te staan. Usman duwde Covington aan het einde van de UFC 268-persconferentie bruut van zich af, waardoor de zaak uit de hand dreigde te lopen.

Vuurwerk gevecht

UFC-vechtbaas Dana White liet een scherpe gil los toen hij beide knokkers uit elkaar duwde. Usman en Covington hebben een verhitte rivaliteit omdat de twee elkaar over het algemeen niet mogen. Hun eerste ontmoeting op UFC 245 was verhit en het gevecht overtrof de verwachtingen. (Tekst loopt door onder video)

Usman brak de kaak van Covington wat laatst genoemde hardnekkig ontkent. Verwacht wordt dat het aankomende gevecht vuurwerk op zal leveren. UFC 268 vindt morgennacht plaats in Madison Square Garden, New York. Het evenement is voor de Nederlandse UFC-fans gratis te volgen via SBS9 of online op KIJK.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws