Melvin Manhoef's vechtsport organisatie 'WFL' keert terug
Home / Nieuws / Melvin Manhoef’s vechtsport organisatie ‘WFL’ keert terug

Melvin Manhoef’s vechtsport organisatie ‘WFL’ keert terug

Vechtsport organisatie Melvin Manhoef 'WFL' maakt comeback

Het ziet er naar uit dat World Fighting League een comeback gaat maken. De organisatie onder leiding van kickboks en MMA-legende Melvin Manhoef rekruteert vechters.

Het is alweer een tijd geleden dat WFL een evenement in de planning had staan. In maart vorig jaar stond het New Talents spektakel gepland. Door de coronapandemie lag ook bij WFL de planning stil maar de organisatie hoopt dit jaar weer flink aan de bak te kunnen.

,,We hebben een aantal events in de planning. Maar we houden een slag om de arm. Zekerheid is er nu niet echt en veel is er afhankelijk van de corona situatie”, zegt een woordvoerder van WFL.

Vechters welkom

De evenementen van WFL die een mix maakt van kickboksen en MMA-gevechten zijn zeer geliefd bij de vechtfans in ons land. Veelal vonden deze in Almere of Hoofddorp plaats en werden op tv uitgezonden.

Hoe dat er dit jaar uit gaat zien is nog niet bekend. Wel dat de organisaties vechters aan wil trekken om de matchmaking neer te kunnen zetten. ,,A-Klasse vechters gezocht 65 – 67 KG  + 70 – 72 KG vanwege de huidige coronamaatregelen kunnen alleen A-klasse vechters zich aanmelden”, is te lezen op social media.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page