Melvin Manhoef uit pensioen voor gevecht in Japan Nieuws
Nieuws

Melvin Manhoef uit pensioen voor gevecht in Japan

Melvin Manhoef uit pensioen voor gevecht in Japan

Melvin Manhoef keert 28 december terug naar de ring tijdens het INOKI BOM-BA-YE-evenement in Japan. De Nederlandse vechtlegende treft daar Igor Tanabe.

Ter ere van legende Antonio Inoki die eind september op 79-jarige leeftijd is overleden, wordt het INOKI BOM-BA-YE-evenement nieuw leven ingeblazen. Het wordt gehouden op 28 december in de Ryōgoku Sumo Hall in Tokio, Japan. De Nederlandse legende Manhoef die recentelijk met vechtpensioen ging zal ook te zien zijn tegen Igor Tanabe.

Bekende namen

Dit terugkerende evenement is wat Inoki in zijn testament had vermeld, volgens een artikel van Tokyo Sports. Het wordt nieuw leven ingeblazen in samenwerking met het mixed martial arts-evenement 'Ganryujima' dat wordt geproduceerd door Sadaharu Tanigawa, een vechtsportpromotor.

Er is een video over de aankondiging op Inoki's YouTube-kanaal met Hitoshi Takahashi, vertegenwoordiger van de Inoki Genki Factory. Volgens Takahashi hadden ze het idee besproken om INOKI BOM-BAY-YE terug te brengen voordat Inoki overleed (lees verder onder video).

Sanigawa steunde die verklaring en voegde eraan toe dat dit niet was gelanceerd vanwege het overlijden van Inoki en hij liet hen weten dat hij dit eind 2022 wilde doen. Toen hij overleed, werd het evenement omgezet in een gedenkteken voor hem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws