Megabiceps MMA'er huilt van pijn! 'Dit doet zeer' (video) Nieuws
Nieuws

Megabiceps MMA'er huilt van pijn! 'Dit doet zeer' (video)

Megabiceps MMA'er huilt van pijn! 'Dit doet zeer' (video)

Kirill Tereshin (24), beter bekend als 'Ruki Bazuki is een Russische bodybuilder en Influencer. Bekend om zijn biceps die door synthetische olie-injecties mega groot zijn geworden. Vocht afgelopen week tegen Oleg Mongol en huilde van de pijn.

Epic Fighting Championship uit Rusland die bekend staat om haar Freakshow gevechten had de wedstrijd tussen Bazuki en Mongol georganiseerd. De twee vochten op social media al een kleine oorlog uit die beslecht moest worden in de MMA-kooi.

Russische Popeye

Alhoewel Mongol een klein ventje leek bij Bazuki, kreeg deze hem toch in een stevige greep. Met een armklem overwon hij dan ook de Russische Popeye. Bazuki huilde dan ook van de pijn en tikte af.

Bazuki wiens armen bijna afgezet moesten worden door de synthetische olie-injecties in zijn biceps en die minstens zo groot als een voetbal waren. Startte in zijn vaderland een geldinzamelingactie om het spul weer uit zijn armen te laten verwijderen. MEt succes maar beter vechten kan hij er niet door, zo blijkt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws