? | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video) Nieuws
Nieuws

? | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video)

? | Mager ventje en oversized blogger beuken er op los (video)

In tijden van een lockdown willen mensen toch actief blijven vechten. Zo ook bloggers Oleg Mongol and “Grigory Fatty TV” die elkaar op een dak te lijf gingen

Afgelopen week gingen Oleg Mongol and “Grigory Fatty TV” de strijd met elkaar aan. Er werd gevochten onder strikte regels in wat een ongelijke strijd leek.

Maar pas op Oleg Mongol heeft al eerder zijn mannetje gestaan in een MMA-kooi. Grigory Fatty TV daarentegen is nog redelijk vers in het vechtlandschap. De bloggers gaan er flink op los.

Niet omheen te komen

De scheidsrechter lijkt niets aan het toeval te willen overlaten en is zelf gewapend met een pistool. Wat we er van moeten vinden… Tja.. YouTube, Boksende Influencers en beukende bloggers ze zijn niet meer weg te denken.

Vermakelijk voor de een, verfoeilijk voor de ander. Echte gevechten zal het nooit vervangenV. eel kijkers trekt het vaak wel want ook als kun je er commentaar op hebben. Nieuwsgierig maakt het wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws