McGregor's manager gaat los op Poirier: 'Wat een laffe zet' Nieuws
Nieuws

McGregor's manager gaat los op Poirier: 'Wat een laffe zet'

McGregor's manager gaat los op Poirier: 'Wat een laffe zet'

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor, Audie Attar, die betrokken raakte door zijn cliënt te verdedigen. Poirier zegt dat McGregor zijn belofte van een donatie van $ 500.000 aan The Good Fight Foundation nog moet nakomen.

De donatie van McGregor zou helpen bij de bouw van een sportschool in Poiriers geboorteplaats Lafayette (Louisiana). Waar hij gratis training zou aanbieden aan jongeren in de omgeving. Maar het geld is volgens Poirier nooit gestort. Dit ontaarde in een woordenoorlog met als gevolg dat McGregor zegt dat het gevecht van 10 juli met Poirier niet doorgaat.

Volgens Poirier reageerde het team van McGregor niet meer op e-mails over het geld, waarop McGregor direct reageerde. Attar trok flink van leer tegen Poirier waarvan hij zegt dat deze een laffe daad deed door te beweren dat het geld nooit is aangekomen.

Doe niet zo stoer

,,Dustin! Waarom ben je zo bezig?", tweette Attar. ,,Ben je de persoonlijke ontmoeting die we net met onze gezinnen in Utah hadden, vergeten? Waar we je hielpen toen je probeerde meer geld van de UFC te krijgen? Conor is zo gul als maar kan. Wijs zijn zakelijke kennis niet af. Hij krijgt het altijd voor elkaar. Dit is een low-move man. "

Dat kreeg een reactie van Poirier. ,,Zijn team heeft niet gereageerd op onze e-mails over iets waar mijn stichting bij betrokken was, nadat ze oorspronkelijk contact met ons hadden opgenomen", schreef Poirier terug. ,,Allemaal goed, diner en praten was geweldig, maar kom niet op Twitter stoer doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws