McGregor uit dreigende taal! 'Dood Oliveira en Neymar Jr' Nieuws
Nieuws

McGregor uit dreigende taal! 'Dood Oliveira en Neymar Jr'

McGregor uit dreigende taal! 'Dood Oliveira en Neymar Jr'

Conor McGregor probeert zijn rivaliteit met Brazilië nieuw leven in te blazen door te mikken op twee van de grootste sterren van het land, Charles Oliveira en Neymar Jr.

Nu aan het herstellen en weer aan het trainen, is McGregor een van de twee vechters die in de gaten worden gehouden door regerend lichtgewicht kampioen Oliveira. Deze verdedigde vorige maand met succes zijn titel met een overwinning op Dustin Poirier.

Hopend op een gevecht

Oliveira ging onlangs naar sociale media waar hij fans vroeg om te kiezen tussen Conor McGregor en Justin Gaethje als zijn volgende tegenstander. ,,Laten we het jaar beginnen met deze poll, wie zou jij graag met mij zien vechten?", vroeg Oliveira na het plaatsen van foto's van McGregor en Gaethje op Instagram (lees verder onder twitter bericht).

McGregor ging onlangs naar Instagram, waar hij een foto van Oliveira en de Braziliaanse voetbalster Neymar Jr. ondertitelde met de woorden: 'Dood deze twee ? ? ? ?'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws