Droom UFC-ster McGregor valt in het water! 'Teleurgesteld' Nieuws
Nieuws

Droom UFC-ster McGregor valt in het water! 'Teleurgesteld'

Droom UFC-ster McGregor valt in het water! 'Teleurgesteld'

UFC-ster Conor McGregor wordt geconfronteerd met verzet tegen zijn huisvestingsplannen. Politieke partij SINN Fein trekt ten strijde tegen McGregor in een poging zijn nieuwe bouwplan van meerdere miljoenen euro's te stoppen.

De 33-jarige UFC-superster is van plan om honderden appartementen voor verhuur te bouwen. McGregor heeft 19 miljoen euro gespendeerd aan een terrein langs het Grand Canal in Drimnagh in Dublin. Echter stuit dit op weerstand van SINN Fein raadslid Maire Devine.

De vertegenwoordiger van Sinn Fein zei dat ze "teleurgesteld" is in McGregor voor de zakelijke escapade en zei dat ze van plan is bezwaar te maken tegen het project. Ze riep op tot stopzetting van deze en soortgelijke projecten en zei tegen de Irish Sun: ,,Ik zou elk bezwaar maken tegen elk 'bouwen om te verhuren' project omdat dit niet is wat deze stad (Dublin) nodig heeft".

Stop er mee

McGregor wil huur appartementen realiseren maar Devine en haar partij zien liever eengezinswoningen gebouwd, die verkocht kunnen worden om dakloze gezinnen te herbergen. Bovendien is zij van mening dat McGregor een slaatje wil slaan uit het project en zo nog rijker wil worden.

,,Hij is duidelijk geadviseerd door mensen met kennis op dit gebied en weten waar ze een grote slag kunnen slaan", zegt Devine. ,,Ik ben er nogal verbaasd over omdat veel jonge mensen tegen hem opkijken, hij is altijd overgekomen als iemand die gezien wil worden als een man van het volk. Een man van zijn gemeenschap, 'bouwen om te verhuren' bevorder dat niet, niet stop ermee (Lees hier meer, Engels leestijd 5 minuten).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws