'McGregor niet welkom!' MMA-superster Cyborg over gevecht in Ierland Nieuws
Nieuws

'McGregor niet welkom!' MMA-superster Cyborg over gevecht in Ierland

'McGregor niet welkom!' MMA-superster Cyborg over gevecht in Ierland

MMA-superster Cris Cyborg zou niet willen dat Conor McGregor betrokken wordt bij een gevecht tegen Katie Taylor. De Braziliaanse zegt dat ze het niet leuk zou vinden dat McGregor op dezelfde kaart vecht als zij en Taylor.

De MMA-ster Cyborg staat open voor de strijd tegen Katie Taylor op Ierse bodem, maar wil dat Conor McGregor niet in de buurt komt als ze dat doet. De Braziliaanse is een van de grootste namen in MMA wereldwijd, maar gelooft dat tweevoudig UFC-kampioen McGregor "gewoon niet geschikt zou zijn" voor zo'n historisch evenement.

"Ik kan in Ierland tegen Katie Taylor vechten, maar ik denk niet dat het de beste manier zou zijn om Conor McGregor op hetzelfde evenement te plaatsen om het gevecht te promoten", zegt Cyborg. "Met Katie en ik heb je twee van de grootste atleten in vechtsporten. Je zou een icoon uit het boksen en een icoon uit MMA nemen en ze samen in de ring plaatsen voor iets legendarisch en historisch."

Serieuze optie

"Zowel Katie als ik hebben onze hele carrière gevochten om kansen te creëren voor andere vrouwen in onze respectievelijke sporten. Conor heeft de afgelopen zes jaar slechts één gevecht gewonnen en ik denk dat met alle controverse die hij buiten de ring heeft gehad, het gewoon zou niet geschikt zijn voor een evenement dat de volgende generatie vrouwen in vechtsporten wil helpen", aldus Cyborg.

Taylor, die zaterdag haar wereld lichtgewicht riemen verdedigt tegen de Argentijnse Karen Elizabeth Carabajal, herhaalde haar wens de afgelopen dagen om het op te nemen tegen Cyborg in een boksring. Hoewel een rematch tussen Taylor en Amanda Serrano, die ze eerder dit jaar in Madison Square Garden versloeg, het meest waarschijnlijke gevecht voor Taylor in Croke Park blijft. Zou Cyborg een andere optie kunnen zijn als er geen deal met de Puerto Ricaanse kan worden gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws