McGregor neemt Khabib onder vuur! 'Oude vete laait op' Nieuws
Nieuws

McGregor neemt Khabib onder vuur! 'Oude vete laait op'

McGregor neemt Khabib onder vuur! 'Oude vete laait op'

Conor McGregor heeft zijn rivaal Khabib Nurmagomedov flink onder vuur genomen na diens opname in de UFC Hall of Fame. Afgelopen donderdag, als onderdeel van de UFC Hall of Fame inductieceremonie, werd Khabib Nurmagomedov geëerd als een van de nieuwste toevoegingen naast zijn vriend en jarenlange trainingspartner Daniel Cormier.

De opkomst van Khabib is de afgelopen jaren goed gedocumenteerd, maar het is de moeite waard te herhalen dat dit een man is die algemeen wordt beschouwd als een van de grootste strijders aller tijden. Hij heeft enkele van de allerbeste lichtgewichten van zijn tijd kunnen verslaan.

Bange schijters

Hoewel hij misschien eerder met pensioen is gegaan dan de meesten hadden verwacht, spreekt zijn nalatenschap nog steeds voor zich. In navolging van de introductie van vorige week besloot McGregor om naar sociale media te gaan en te wijzen op een grappig toeval dat plaatsvond tijdens de toespraak van Khabib.

Het bleek dat het whisky merk 'Proper Twelve' van de Ier als sponsor werd genoemd. De Ier kon het niet laten om daar op in te haken. ,,Proper Twelve, trotse maker van de UFC hofshow! Noem me The HOFF Proper whiskey”. Naderhand verklaarde McGregor ook nog met een voet zelf in de Hall of Fame te staan.

Ook kon McGregor het niet laten of toch nog even Khabib en zijn team grote schijters te noemen. Dit naar aanleiding van het gevecht wat na hun wedstrijd uitbrak. Waar McGregor en Khabib verzeild raakte in een massa gevecht. ,,Bange schijters, stop dat maar in je Hall of Fame", aldus McGregor.

Als je je afvraagt ​​​​of deze twee ooit zullen kussen en het goed zullen maken, zouden we zeggen dat het bewijs suggereert dat het onwaarschijnlijk is.

Wat gebeurde er toen ze vochten?
Na maanden en maanden van turbulentie, waaronder het beruchte busincident, werden McGregor en Khabib eindelijk geboekt om tegenover elkaar te staan ​​op UFC 229 in Las Vegas.

Het evenement werd het grootste in de geschiedenis van de UFC en een van de grootste vechtsportevenementen ooit.

Conor had een paar leuke momenten in het gevecht, maar grotendeels werd het gedomineerd door 'The Eagle' toen hij de Ier onderwierp voordat hij een ongelooflijke rel begon tussen leden van beide kampen.

We hebben ons allemaal afgevraagd of er wel of niet een rematch zou komen, maar met McGregor die naar weltergewicht kijkt en Nurmagomedov gelukkig met pensioen is, wordt het waarschijnlijk een soort vete.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws