Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven Nieuws
Nieuws

Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven

Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven

Julius Francis, de voormalige Mike Tyson rivaal nu werkzaam als beveiliger bij BOXPARK in Wembley, Londen, moest een man uitschakelen die dit weekend lastig werd. Maar hij zal niet worden ontslagen voor het neerslaan van de lastige man.

Bokser en beveiliger Julius Francis wordt niet ontslagen nadat hij dit weekend een lastige man heeft uitgeschakeld. Francis, die in 2020 tegen Mike Tyson vocht, werkte bij BOXPARK Wembley toen hij in een confrontatie belandde met een agressieve man. De bokser was aanvankelijk niet meteen betrokken, maar gebruikte uiteindelijk zijn beroemde stootkracht om de agressieve persoon te neutraliseren.

Op beelden die op sociale media zijn geplaatst, is te zien hoe een groep mannen ruzie maakt met de beveiliging buiten de locatie. Waarbij Francis aanvankelijk op de achtergrond bleef. Totdat de man zijn kant op komt en Francis uithaalt. De politie startte een onderzoek maar voor zijn baan hoeft de boks niet te vrezen.

Zelfverdediging

Oprichter van BOXPARK Roger Wade heeft zich uitgesproken over het incident. ,,Ik werd wakker met een viraal verhaal over een van onze beveiligingsteams. Julius Francis is de ex-Britse zwaargewicht bokskampioen. Hij is een van de aardigste mensen Ik heb in zijn vrije tijd jonge kansarme kinderen leren boksen en ze helpt ze bij het trainen ervan.

,,Ten slotte benaderde de persoon Julius op een confronterende manier en verdedigde hij zichzelf. Geweld of misbruik van medewerkers mag nooit worden getolereerd. Hoe zou je reageren als iemand je gewelddadig zou benaderen? Wat zou je nu doen als je in mijn schoenen stond", aldus Wade die zegt dat Francis niet zal worden ontslagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws