Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven
Home / Nieuws / Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven

Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven

Mazzel! Na in elkaar slaan man mag boks beveiliger toch blijven

Julius Francis, de voormalige Mike Tyson rivaal nu werkzaam als beveiliger bij BOXPARK in Wembley, Londen, moest een man uitschakelen die dit weekend lastig werd. Maar hij zal niet worden ontslagen voor het neerslaan van de lastige man.

Bokser en beveiliger Julius Francis wordt niet ontslagen nadat hij dit weekend een lastige man heeft uitgeschakeld. Francis, die in 2020 tegen Mike Tyson vocht, werkte bij BOXPARK Wembley toen hij in een confrontatie belandde met een agressieve man. De bokser was aanvankelijk niet meteen betrokken, maar gebruikte uiteindelijk zijn beroemde stootkracht om de agressieve persoon te neutraliseren.

Op beelden die op sociale media zijn geplaatst, is te zien hoe een groep mannen ruzie maakt met de beveiliging buiten de locatie. Waarbij Francis aanvankelijk op de achtergrond bleef. Totdat de man zijn kant op komt en Francis uithaalt. De politie startte een onderzoek maar voor zijn baan hoeft de boks niet te vrezen.

Zelfverdediging

Oprichter van BOXPARK Roger Wade heeft zich uitgesproken over het incident. ,,Ik werd wakker met een viraal verhaal over een van onze beveiligingsteams. Julius Francis is de ex-Britse zwaargewicht bokskampioen. Hij is een van de aardigste mensen Ik heb in zijn vrije tijd jonge kansarme kinderen leren boksen en ze helpt ze bij het trainen ervan.

,,Ten slotte benaderde de persoon Julius op een confronterende manier en verdedigde hij zichzelf. Geweld of misbruik van medewerkers mag nooit worden getolereerd. Hoe zou je reageren als iemand je gewelddadig zou benaderen? Wat zou je nu doen als je in mijn schoenen stond”, aldus Wade die zegt dat Francis niet zal worden ontslagen.

Bekijk ook

Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

111 jaar! Mike Tyson vecht in september tegen oud vijand Lennox Lewis

Mike Tyson onthult dat hij in september zal vechten tegen zijn oude vijand Lennox Lewis.

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen israel adesanya voor vanavond

1 miljoen! Rapper Drake zet in op UFC-kampioen voor vanavond

Drake de bekende Amerikaanse zanger en rapper heeft 1 miljoen ingezet op winst voor UFC-kampioen

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: 'Ik kom eraan'

Boks influencer Logan Paul tekent bij WWE: ‘Ik kom eraan’

Logan Paul wordt officieel een WWE Superstar de influencer en bokser heeft zojuist een contract getekend met de worstelgigant

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page