Man bekend moord op bekende MMA-vechter (30) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Man bekend moord op bekende MMA-vechter (30)

Man bekend moord op bekende MMA-vechter (30)

Man bekend schuld moord op bekende MMA-vechter Isaiah Chapman

Christopher Blouir heeft bekend de moord op de voormalige Bellator-vechter Isaiah Chapman te hebben gepleegd, de dader hangt levenslange gevangenisstraf boven het hoofd. Chapman werd op 7 april 2020 buiten zijn huis in Akron neergeschoten en gedood. De getalenteerde vechter was slechts 30 jaar oud.

Chapman werd op 7 april 2020 buiten zijn huis in Akron neergeschoten en gedood. Chapman was 30 jaar oud. Volgens het Akron Beacon Journal pleit de 30-jarige Blouir schuldig aan de moord op Chapman. Blouir, die kort na de schietpartij werd gearresteerd, wordt naar verwachting in juni veroordeeld.

Aanvankelijk werd Blouir beschuldigd van moord met voorbedachte rade, twee aanklachten voor doodslag, extreem geweld en het dragen van een verborgen wapen. Hij pleitte schuldig aan alle aanklachten min één van de aanklachten voor doodslag.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page