Man begluurt meisje in sportschool! 'Doe dit niet' (video) Nieuws
Nieuws

Man begluurt meisje in sportschool! 'Doe dit niet' (video)

Man begluurt meisje in sportschool! 'Doe dit niet' (video)

Jessica Fernandez een bekende vlogster en Twitch ster die ondermeer veel bericht over sport. Echter voelt zij zich zelf niet veilig in de sportschool en zegt zij regelmatig begluurd te worden.

Ze is er helemaal klaar mee om in de sportschool begluurd te worden, het loopt volgens Jessica de spuigaten uit. En omdat te bewijzen plaatste de vlogster een video online waarin te zien is dat een man haar constant in de gaten lijkt te houden.

"Deze man maakte me steeds buitengewoon ongemakkelijk in de sportschool … dit is waarom ik uiteindelijk zal huilen tijdens het streamen", zegt Jessica. "Want ik voel me soms zo geërgerd door de hoeveelheid seksualisering die ik ervaar. Hopelijk verspreidt dit bewustzijn voor meisjes die dit soort behandelingen in de sportschool ervaren."

In juni 2019 bleek uit enquêtegegevens van de beoordelingssite FitRated dat 71% van de vrouwen dagelijks wordt lastiggevallen in de sportschool.

28 claps
12 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws