Mafkees knock-out door alerte kickbokser: 'Niet nadoen' (video) Nieuws
Nieuws

Mafkees knock-out door alerte kickbokser: 'Niet nadoen' (video)

Mafkees knock-out door alerte kickbokser: 'Niet nadoen' (video)

Een grap in een winkelcentrum liep verkeerd af doordat een kickbokser een zogenaamde 'grapjas' knock-out trapte. De man ging hard onderuit nadat hij vol geraakt werd op zijn kaak.

Wie kent de programma's op TV niet waar mensen slachtoffer worden van opgezette grappen. In ons land ooit bekend geworden door Banansplit (voor de ouderen onder ons). En tegenwoordig door 'Jackass' (gaat verder onder video tweet).

In elk land zijn wel dergelijke programma's te bewonderen. In de video zien we een voorbeeld hoe het ook slecht af kan lopen als iemand een dergelijke grap voor het echie nadoet. Een man die klaarblijkelijk een slachtoffer iets over het hoofd trekt zet het daarna op een lopen.

Slapen

Door het lawaai en geschreeuw reageert een jongeman alert en trapt met een achterwaartse trap de mafkees knock-out. Als of er niets is gebeurt loopt de kickbokser weg van het tafereel terwijl omstanders zich bekommeren over de slapende man. Tja.... les geleerd hier doe nooit na wat je op TV ziet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws