M-1 Challenge en de UFC gaan unieke samenwerking aan Nieuws
Nieuws

M-1 Challenge en de UFC gaan unieke samenwerking aan

M-1 Challenge en de UFC gaan unieke samenwerking aan

Contact tussen M-1 en UFC verliep voorheen stroef

"We kijken uit naar verdere samenwerking met de UFC en het (Rusland-China Investment Fund) werken aan de ontwikkeling van jong Russisch talent, en dit zal onze sport enorm ten goede komen," verklaarde M-1 Global President Vadim Finkelchtein, wiens relatie in het verleden met UFC-president Dana White als het ware als rotsachtig kan worden bestempeld. "MMA is een zeer populaire vorm van sport, en samenwerking met het UFC investeringsfonds en M-1 Global kan MMA in Rusland naar een hoger niveau tillen. Competitie in M-1 Global wordt nog moeilijker, en dat betekent dat we nog meer uitstekende en spectaculaire gevechten zullen zien, " Aldus Finkelchtein.

Voor de UFC draait alles om groei.

"Deze samenwerking zal een enorme impuls geven aan de sport van MMA in Rusland en het GOS," verklaarde UFC Senior Vice President van International and Content David Shaw. "We zijn verheugd om samen te werken met (RCIF CEO) Kirill Dmitriev en zijn team om het merk van UFC in deze belangrijke markten te laten groeien en de miljoenen MMA-fans in dit deel van de wereld te dienen." Volgens M-1 hebben de Mubadala Investment Company en het Rusland-China Investment Fund samengewerkt om UFC Rusland te creëren om 'nieuwe shows in Rusland en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) te organiseren'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws