Logan Paul slaat met boksbeugel rivaal neer! Neemt vliegtuig naar broer Jake Nieuws
Nieuws

Logan Paul slaat met boksbeugel rivaal neer! Neemt vliegtuig naar broer Jake

Logan Paul slaat met boksbeugel rivaal neer! Neemt vliegtuig naar broer Jake

Logan Paul arriveerde in Dallas om zijn broer te zien boksen tegen Nate Diaz, nog nat van het zweet van zijn eigen WWE wedstrijd uren ervoor stapte hij in het vliegtuig.

Nadat hij zelf een overwinning behaalde bij WWE SummerSlam stapte Logan Paul zonder te douchen het vliegtuig in om zijn broer Jake Paul te zien winnen van Nate Diaz eerder vandaag. De veelzijdige Logan Paul kwam in actie tijdens WWE SummerSlam, waar hij een opwindende wedstrijd had.

De avond begon met een opwindende wedstrijd tussen Ricochet en Logan Paul bij SummerSlam 2023. De twee sterren gingen heen en weer in het spektakel, waarbij het WWE-universum in Detroit duidelijk achter Ricochet stond. Echter, de wedstrijd eindigde in controverse toen iemand uit het kamp van de populaire YouTuber zich ermee bemoeide.

Logan Paul stapt nat van het zweet vliegtuig in

Een mysterieuze man verscheen aan de rand van de ring en plaatste een boksbeugel in de hand van Paul. De 28-jarige Paul sloeg vervolgens Ricochet neer met een klap in het gezicht met de boksbeugel, terwijl de scheidsrechter werd afgeleid. Paul bedekte Ricochet daarna om de overwinning via pinfall te stelen van de voormalige Intercontinental Champion bij SummerSlam.

Na de wedstrijd stapte Logan aan boord van een vliegtuig en vloog naar Dallas om zijn broer, Jake Paul, te zien strijden tegen Nate Diaz in een bokswedstrijd. Je kunt in de video zien hoe de ster van RAW zijn vliegtuig verlaat terwijl hij nog steeds in worsteltenue is.

De Paul-broers hebben tot nu toe opmerkelijke carrières gehad. De twee begonnen als YouTubers, maar hebben zich ook toegelegd op vechtsporten, waarbij Logan naadloos zijn weg vond als worstelaar. Hun veelzijdigheid en prestaties hebben hen tot prominente figuren in zowel de entertainment- als de vechtsportwereld gemaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws