Logan Paul belooft kampioen te worden in 3 sporten, waaronder MMA en boksen Nieuws
Nieuws

Logan Paul belooft kampioen te worden in 3 sporten, waaronder MMA en boksen

Logan Paul belooft kampioen te worden in 3 sporten, waaronder MMA en boksen

Logan Paul YouTube-ster, neemt momenteel deel aan de WWE waar hij afgelopen week tegen Seth Rollins heeft gevochten op Wrestlemania 39, ook bokst hij en wil zich richten op MMA.

De YouTube-ster heeft samen met zijn broer Jake een grote impact in de vechtsport. Vooral nadat hij verschillende keren in de boksring heeft gevochten, onder meer tegen KSI en meest recentelijk tegen bokslegende Floyd Mayweather. Zijn carrière kreeg een impuls toen hij een deal tekende met de WWE na deelname aan Wrestlemania, en daar wil hij voorlopig niet stoppen (lees verder onder video).

.

7

De 28-jarige heeft toegegeven dat zijn ambities misschien hoog zijn. “Er is deel van mij dat heel graag een WWE-kampioen, een UFC-kampioen en een bokskampioen wil worden", zegt Paul. Youtuber Paul en zijn broer Jake hebben hoge doelen gesteld sinds ze via YouTube zijn overgestapt naar de wereld van de vechtsport. Zijn broer Jake heeft ook zijn zinnen gezet op het worden van wereldkampioen boksen, terwijl hij ook tekende om een MMA-debuut te maken bij PFL.

Logan Paul wil een grote naam worden in de vechstport

Een mogelijke stap die voor Paul waarschijnlijker zou kunnen zijn, is dat hij meedoet aan de UFC, vooral gezien zijn energiedrank Prime nu ook de officiële partner van de organisatie is. En UFC-rijzende ster Bo Nickal gelooft dat de influencer het op een hoog niveau zou kunnen doen als hij ervoor zou kiezen om de overstap naar de kooi te maken.

"Ik twijfel er niet aan dat hij het super goed zou doen", zei Nickal. "Het is duidelijk dat hij een super atletische man is. Hij is buitengewoon getalenteerd en gemotiveerd. Ik denk dat als hij zijn mentaliteit met wat hij heeft kunnen bereiken op social media en boksen, in zou zetten in MMA hij op een hoog niveau kan meedoen in de UFC."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws