Locatie bokswedstrijd Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev komende 3 weken bepaald Nieuws
Nieuws

Locatie bokswedstrijd Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev komende 3 weken bepaald

Locatie bokswedstrijd Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev komende 3 weken bepaald
Locatie bokswedstrijd Anthony Joshua vs. Kubrat Pulev komende 3 weken bepaald

Anthony Joshua en uitdager Kubrat Pulev zullen binnenkort weten waar hun gevecht zal plaatsvinden.

De locatie van hun boksmatch wordt de komende drie weken bepaald, volgens Pulev's manager Ivaylo Gotsev. Voordat de corona pandemie toesloeg, zouden Joshua en Pulev op 20 juni in Groot-Brittannië vechten, maar dat gebeurt nu niet.

Promotor Eddie Hearn wil nog steeds dat de strijd in Engeland plaatsvindt, maar we zullen moeten zien of de regering dit jaar zal toestaan ​​dat menigten live-evenementen bijwonen. Zo niet, dan zijn Kroatië of het Midden-Oosten de alternatieve mogelijkheden.

Boksen in de openlucht

"Waarom Kroatië? Allereerst, als je naar de kaart van Europa kijkt, is het precies daar in het midden van de kaart, en het is logisch dat ons continent het evenement organiseert, en ook een van de locaties zelf is zeer uitnodigend omdat het een openluchtlocatie is, "zegt Gotsev.

Het coronavirus heeft Kroatië niet zo hard getroffen als andere landen zoals Engeland en de Verenigde Staten, en het is een goede optie. Maar het valt te betwijfelen dat veel fans van Joshua zullen reizen om het gevecht te zien vanwege de pandemie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws