Anthony Joshua's titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast Nieuws
Nieuws

Anthony Joshua's titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast

Anthony Joshua's titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast
Anthony Joshua's titelgevecht tegen Kubrat Pulev afgelast

Het zwaargewicht titelgevecht tussen Brit Anthony Joshua en IBF's verplichte uitdager Kubrat Pulev, die oorspronkelijk gepland stond voor 20 juni, is afgelast.

Joshua's verdediging van zijn IBF-, WBA-, WBO- en IBO-titels zou plaatsvinden in het Tottenham Hotspur Stadium in Noord-Londen, maar de uitbraak van het coronavirus heeft de wereldwijde sport tot stilstand gebracht, zo ook in het Verenigd Koninkrijk.

Nieuwe datum

"Er wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe datum voor het evenement …", aldus promotor Matchroom Boxing in een verklaring. We zullen te zijner tijd eventuele updates aankondigen en de mogelijkheid blijven verkennen om dit gevecht te organiseren in het Tottenham Hotspur Stadium."

De Bulgaarse Pulev zei vorige maand dat de strijd "tegen het einde van het jaar" zou plaatsvinden vanwege de uitbraak en dat hij zonder problemen zou vechten zonder toeschouwers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws