Live uitzendingen UFC events door Veronica nog niet zeker Nieuws
Nieuws

Live uitzendingen UFC events door Veronica nog niet zeker

Live uitzendingen UFC events door Veronica nog niet zeker
Live uitzendingen UFC events door Veronica nog niet zeker

Het blijft nog even spannend of de komende UFC events van 9, 13, 16 en 23 mei live te zien zullen zijn bij Veronica.

De directie van Veronica welke valt onder het TALPA concern van John de Mol haakte af met het uitzenden van UFC events die alsnog gehouden zouden worden tijdens de coronavirus pandemie.

Veronica/TALPA vond het 'ethisch' niet verantwoord om uit te zenden terwijl de wereld in brand staat door het dodelijke virus. Een keuze die niet door iedereen met open armen werd ontvangen, maar waar andere begrip voor hadden.

Nog niets bekend

Direct na het bekend worden dat de UFC vanaf 9 mei weer start met gevechten ingeleid door UFC 249: Ferguson vs. Gaethje in de Veterans Memorial Arena, Jacksonville, Florida, ESPN dat zij de events gaan uitzenden.

Contact met Veronica leert onze redactie dat er nog niet duidelijk is of de events door de zender uitgezonden gaan worden. Als antwoord kregen wij dat begin volgende week daar waarschijnlijk iets over bekend wordt. Zodra dit het geval is zullen wij daar over berichten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws