Topbokser Gervonta Davis opgepakt en gevangen gezet Nieuws
Nieuws

Topbokser Gervonta Davis opgepakt en gevangen gezet

Topbokser Gervonta Davis opgepakt en gevangen gezet

Gervonta Davis is in Florida gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld. Davis is in Florida opgepakt en gevangen gezet op beschuldiging van huiselijk geweld, waarbij lichamelijk letsel is toegebracht.

Er is geen borgsom vastgesteld en Davis zal vandaag voor de rechtbank verschijnen, volgens de gegevens van het Broward County Sheriff's Office. De aanhouding gebeurde gisteren. De 28-jarige Davis wordt op 16 februari ook verwacht in de Baltimore Circuit Court op beschuldiging van het veroorzaken van een auto-ongeluk eind 2020.

Onzekere toekomst

Er wacht de bokskampioen mogelijk een zware gevangenisstraf omdat hij wegvluchtte van het ongeluk. Wat zijn bokscarrière betreft, zal Davis (27-0, 25 KO) op zaterdag 7 januari weer in actie komen als headliner van een Showtime pay-per-view event tegen Hector Luis Garcia.

Er is ook een deal voor april in een veel groter gevecht tegen Ryan Garcia. Op dit moment is dat allemaal niet gegarandeerd, vooral niet het tweede evenement, aangezien juridische kwesties opnieuw tot onzekerheid in de carrière van Davis leiden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws