Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron Nieuws
Nieuws

Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

Hoe een Europees kampioen kickboksen uitgroeide tot een van Nederlands grootste top drugs baronnen en zich uiteindelijk volledig bekeerde!

Dat vechtsporten soms verweven kunnen zijn met criminaliteit is bekend, echter is het niet zo dat elke vechtsporter crimineel is laten wij dat even voorop stellen. Er verschijnen regelmatig boeken van ex top vechtsporters die hun levens verhaal vertellen, zo komt binnenkort het boek uit van Jan Oosterbaan een van de groten uit de vechtsport wereld. Maar er is meer, neem Joop Gottmers die van Europees kampioen kickboksen het wist te schoppen tot een van de grootste top drugs baronnen, maar tot bezinning kwam en zich bekeerde.

Over het leven van een van Nederlands grootste drugsbaronnen en oud Europees kickbokskampioen, en hoe hij de onderwereld succesvol de rug toekeerde. Sindsdien geeft hij lezingen en trainingen om jongeren op het rechte pad te houden. Zijn boek werd een heuse bestseller waarvan enkele tienduizenden exemplaren over de toonbank vlogen. Joop Gottmers doet live zijn relaas bij Sam Lung Martial Arts

Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

Levens lessen van de ervaring deskundige

Wat men ook in het verleden heeft gedaan mag in feite geen toekomst in de weg staan. Persoonlijk kunnen wij het wel waarderen als mensen zelf erkennen dat hun verleden niet schoon was maar dat men de toekomst wel wil schonen. Zo ook Joop Gottmers die zijn getinte verleden gebruikt om mensen te wijzen op het feit dat je beter op het rechte pad kunt blijven. Wijze levens lessen dus die de moeite waard zijn om tot je te nemen.

Ik was getraind om in mezelf te geloven. Ik geloof nu dat, als God niet in had gegrepen, ik nu al jaren dood was geweest.

Lezingen en delen van ervaringen

Regelmatig geen Joop Gottmers lezingen over zijn ervaringen, en op 20 september aanstaande zal hij bij Sam Lung MartialArts in Oss een lezing houden. Daar zal hij ook uit zijn boek Knock Out refereren aan wat hij heeft mee gemaakt in zijn vechtsport carrière en hoe hij als gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen die kickbokskampioen werd en daarna in de drugshandel belandde. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes.

Wil je graag bij de lezing aanwezig zijn? Reserveer dan op tijd via 06 146 33 566, entree is slechts €10,-.

Lezing Joop Gottmers Ex Kickboks Kampioen En Drugs Baron

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws