Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli Nieuws
Nieuws

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy. Vandaag werd bekend dat de topkickbokser is ingedeeld op het evenement. Rigters stond in januari dit jaar in de ring bij Glory Kickboxing.

Tijdens het vierman toernooi waaraan hij meedeed sneuvelde Rigters net voor het finale gevecht tegen Glory Kampioen Rico Verhoeven. Het was Tarik Khbabez die Rigters de eer afsnoepte en de strijd met Verhoeven aanging. Het AD meldt vandaag dat Rigters terugkeert in juli.

Wereldkampioen worden

Rigters treft Tomas Mozny uit Slowakije. In het interview met het AD verteld Rigters dat hij voor zijn 28e wereldkampioen wil zijn bij de organisatie. Alhoewel Rigters thuis zit met een blessure aan zijn kuit verwacht hij op en top te zijn in juli; ,,Ik word wel een beetje gek hier, maar ik hoop over een weekje weer te trainen", zegt hij tegen het AD.

Badr Hari keert tevens op Glory 78 terug, terwijl hij het zal opnemen tegen het Poolse zwaargewicht Arkadiusz Wrzosek. Badr leed in december vorig jaar een TKO verlies tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi. Voor Badr zal dit gevecht een weg terug naar de troon van Verhoeven kunnen betekenen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws