'Let’s f*ck shit up!' Verstappen en topbokser Canelo partyen hard Nieuws
Nieuws

'Let’s f*ck shit up!' Verstappen en topbokser Canelo partyen hard

'Let’s f*ck shit up!' Verstappen en topbokser Canelo partyen hard

Max Verstappen houdt wel van een feestje en vierde oud en nieuw in Miami. De kersverse F-1 kampioen zong zelfs een riedeltje met bokskoning Canelo Alvarez.

Door Verstappen werd er op 12 december formule 1 geschiedenis geschreven. De Nederlandse autocoureur was Lewis Hamilton te slim af en pakte de wereldtitel. Dat was reden voor een feestje waar goede vriend en Glory kampioen Rico Verhoeven aanwezig was.

Beste bokser ooit

Met de nieuwjaarsviering deed Verstappen het nog eens fijntjes over in Miami samen met zijn Kelly Piquet. Ook de Mexicaanse bokser Saúl Canelo Álvarez aanwezig, de grootste naam in de sport. Samen met onze Max zong Canelo dan ook een lekker liedje.

Max is klaar voor 2022 en het race seizoen en riep luidkeels door de mic; ,,Let’s f*ck shit up!" Van Verstappen wordt verwacht dat hij zijn titel verdedigt dit jaar, Canelo daarentegen vecht tegen illuga Makabu in mei om nog een overwinning toe te voegen aan zijn al indrukwekkende record.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws