Max Verstappen blijkt bokstalent! Red Bull geeft video vrij Nieuws
Nieuws

Max Verstappen blijkt bokstalent! Red Bull geeft video vrij

Max Verstappen blijkt bokstalent! Red Bull geeft video vrij

Max Verstappen deelde een paar flinke stoten uit voorafgaand aan de 2018 Grand Prix van Mexico. Red Bull Racing plaatste vandaag een video die snel viraal ging.

De Nederlandse F-1 kampioen kreeg training en lessen van Jorge "El Travieso" Arce, die aan Verstappen de juiste stoottechniek demonstreerde. Verstappen is een vechter, zowel op als naast de baan. De video toont de boks skills van de race kampioen (lees verder onder tweet)..

Verstappen kreeg tips van Arce, de zevenvoudig wereldkampioen boksen in verschillende gewichtsklassen. Arce stelde Verstappen op de proef en leerde de Nederlander de juiste stoottechniek en basiscombinaties. Verstappen trainde ook al met goede vriend en Glory kickboxing kampioen Rico Verhoeven.

Verstappen won de Mexicaanse Grand Prix in 2018 voor Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen, die respectievelijk als tweede en derde eindigden. Arce is de tweede bokser uit Mexico die wereldtitels won in vier gewichtsklassen, na Erik Morales.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws