'Covid critici wensten mij het slechtste!' Topkickbokser uit ziekenhuis Nieuws
Nieuws

'Covid critici wensten mij het slechtste!' Topkickbokser uit ziekenhuis

'Covid critici wensten mij het slechtste!' Topkickbokser uit ziekenhuis

John Wayne Parr is een van de grootste namen in het kickboksen. De Australiër lag met covid in het ziekenhuis maar herstelde. Geschrokken vooral over de ernst van het virus, maar ook de reacties van voor en tegenstanders van vaccineren deelt hij zijn verhaal op social media.

Op social media verteld Parr doodsbang te zijn geweest te sterven aan het Covid virus. De topvechter werd met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis en dacht er niet meer uit te komen. ,,Ik dacht dat als ik Covid zou krijgen dit griep symptomen zouden zijn. Maar het viel mijn hart aan, ik was nog nooit zo bang", zegt Parr.

De vechter die vorig jaar april voor het laatst vocht tegen de Nederlandse legende Nieky Holzken, zegt ook aangevallen te zijn door personen die zeiden dat hij Covid promootte of vaccinaties. ,,Kom op deze mensen moeten nadenken, dit is geen geintje maar levensgevaarlijk virus. Ik werk niet voor de overheid maar was echt doodziek."

Angst om dood te gaan

,,Ik dacht echt dat mijn hart er mee zou stoppen, mijn bloedwaarden waren laag en de artsen vroegen of ik chemotherapie had gehad. Wat niet het geval was", aldus Parr die kan rekenen op steun van collega vechters waaronder Holzken die zelf ook Covid moest doorstaan. ,,Blij dat je hersteld bent. Ik had covid en ik was 8 dagen bang dat ik dood zou gaan, maar gelukkig zijn we hersteld. Al het beste kampioen", schrijft Holzken in een reactie aan Parr (lees meer onder Instapost).

Parr zegt ook dat hij schrok van het feit dat de helft van de mensen hem het slechtste wensten gevaccineerd of niet, terwijl anderen voor hem duimden. ,,Het is hartverscheurend hoe mensen kunnen reageren, maar ik voel mij gelukkig weer goed", aldus Parr die blij is het virus te hebben verslagen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws