'Laffe klootzak!' Jake Paul oog in oog met UFC badboy Jorge Masvidal op parkeerplaats Nieuws
Nieuws

'Laffe klootzak!' Jake Paul oog in oog met UFC badboy Jorge Masvidal op parkeerplaats

'Laffe klootzak!' Jake Paul oog in oog met UFC badboy Jorge Masvidal op parkeerplaats

Jake Paul en UFC-ster Jorge Masvidal stonden woensdag oog in oog in Miami, waar ze op een parkeerterrein een ietwat ongemakkelijke confrontatie hadden.

In een video die op de sociale media-accounts van betr een sponsor van Jake Paul werd geplaatst, is te zien hoe Paul uit het "betr magazijn" loopt en naar Masvidal toe loopt. Beide mannen worden omringd door leden van hun crews en ook veel camera's.

"Waarom probeer je problemen te veroorzaken?" vroeg Paul. Masvidal antwoordde: "Nah, dit is mijn stad." Warop Paul reageerde; "Het is jouw stad, dus jij bezit dit hier? ... Je hebt veel gezegd in Ariel Helwani's (show). Je noemde me een laffe klootzak."

Toekomstige bokswedstrijd tussen Jake Paul en Jorge Masvidal blijft in de lucht hangen

Masvidal bevestigde: "Dat heb ik gedaan." Hoewel het niet helemaal duidelijk is of de interactie in scène is gezet, hebben Paul en Masvidal genoeg geschiedenis van uitdagingen en openbare discussies over een toekomstige bokswedstrijd. Masvidal vertelde echter in maart dat hij geen interesse had in een bokswedstrijd tegen Paul, omdat de YouTuber destijds had verloren van Tommy Fury.

Paul staat gepland om op 5 augustus tegen UFC-veteraanNate Diaz te boksen in Dallas, terwijl Masvidal momenteel aan het genieten is van zijn pensionering uit het MMA in. Buiten het runnen van zijn eigen evenementen is de volgende stap van Masvidal in de vechtsport onduidelijk.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws