Kwaad bloed! Ruzie McGregor met oud-rivaal laait weer op Nieuws
Nieuws

Kwaad bloed! Ruzie McGregor met oud-rivaal laait weer op

Kwaad bloed! Ruzie McGregor met oud-rivaal laait weer op

Conor McGregor en Paulie Malignaggi voeren hun rivaliteit weer op na opmerkingen van Jake Paul. Deze beweerde dat de Ier niet kan boksen, Malignaggi steunt dit en gaat los op zijn oude rivaal.

De rivaliteit tussen McGregor en Malignaggi dateert uit 2017. McGregor was op zijn hoogtepunt in de UFC met een overwinning in 2016 op Nate Diaz in hun geweldige rematch. De "Notorious" steeg naar hoogten die niemand in de UFC en MMA, afgezien van Ronda Rousey, eerder had bereikt.

Het momentum was zo groot dat hij een bokswedstrijd met Floyd Mayweather binnenhaalde. In de aanloop naar het gevecht bracht het team van McGregor, Malignaggi binnen, een voormalig meervoudig wereldkampioen boksen om de Ier te helpen tegen Mayweather.

Houdt je koest

De Ier bleek Malignaggi flink de baas in de training en video's waarin Malignaggi zelfs neer ging werden door de fans dan ook verslonden. Malignaggi betwistte neer te zijn gegaan, hoewel de videobeelden duidelijk waren. Malignaggi was het oneens met McGregor omdat hij vond dat de beelden publiekelijk werden vrijgegeven om hem er slecht uit te laten zien. Het slechte bloed was vergoten.

Nu pakt Malignaggi zijn kans door in te haken op Paul's commentaar op McGregor en dat deze niet kan boksen. ,,Ik ben het met Jake eens. Conor is makkelijk te verslaan.” McGregor hield zijn mond niet en als reactie op Malignaggi. ,,Ik heb je neergehaald en je dubbel gevouwen", reageerde de Ier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws