'Kontenlikker!': Ruzie McGregor en Fury escaleert Nieuws
Nieuws

'Kontenlikker!': Ruzie McGregor en Fury escaleert

'Kontenlikker!': Ruzie McGregor en Fury escaleert

Conor McGregor haalt ver uit naar Tyson Fury terwijl hun online vete escaleert. Gisteren ontstond de ruzie tussen de twee vechters die hun vriendschap op scherp zet.

De online vete tussen UFC-ster McGregor en bokskoning Fury ging afgelopen nacht verder. Het probleem begon nadat Fury eerder deze maand voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov, complimenteerde in een post op Twitter. McGregor, die een bittere en legendarische rivaliteit heeft met Khabib, viel Tyson aan voor zijn positieve post.

De Ier sloeg terug door te zeggen dat Fury een lafaard is. Omdat Fury niet tussenbeide kwam toen de vader van Saunders door de beveiliging werd geduwd tijdens het gevecht met Canelo Alvarez afgelopen mei. Fury reageerde op de Ier door hem een ​​'bullebak' te noemen die oude mannen slaat.

Geen reactie

Afgelopen nacht ging McGregor een stap verder en noemde Fury een 'Khabib' kontenlikker. In de inmiddels door de Ier verwijderde tweet zei deze; ,,Veeg zijn kont af met je tong, je hebt een plekje gemist." McGregor staat er bekend om zijn tweets vaker te verwijderen na beledigingen.

Fury heeft nog niet gereageerd op de recente tirade van Conor McGregor. maar dat zal ongetwijfeld niet lang duren. Hoever de twee kemphanen nog zullen gaan tegen elkaar is afwachten. Of het een opgezet spel is om beiden in het spotlicht te houden wordt gesuggereerd door enkele fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws