'Kom op met die locatie': Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu Nieuws
Nieuws

'Kom op met die locatie': Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu

'Kom op met die locatie': Anissa Meksen daagt Janet Todd uit, wachten beu

Anissa Meksen de voormalige Superbantam wereldkampioen bij GLORY Kickboxing, daagt Janet Todd de ONE Championship Atoomgewicht kampioen uit. Meksen is het wachten zat en wil de ring in.

De afgelopen periode heeft Meksen veel van zich laten horen. Vorig jaar tekende de topkickbokser bij ONE Championship, maar een gevecht blijft tot nu toe uit. Toch bleef de Française door trainen, maar kwam recentelijk terug naar Frankrijk.

Kom op met dat gevecht

Vandaag doet Benoit Zede de manier en coach van Meksen er wederom een uitdaging uitgaan. Deze keer naar TOdd die vandaag nog in de ring stond in Singapore. Daar versloeg de Amerikaanse Alma Juniku via unanieme beslissing. Tijd om aan de bel te trekken bij ONE om nogmaals een gevecht los te krijgen voor Meksen.

De oproep van Meksen wordt massaal gedeeld op social media. De vraag is hoelang ONE Championship nog de deur dicht houdt voor topvechter Meksen, of dat zij nu eindelijk haar kunnen mag bewijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws